Search
  • No products in the cart.

NEW LIMITED EDITION

THE RITUAL OF TSURU

Zoek het geluk met the ritual of Tsuru, met verlichtend goud & veerkrachtige den.

THE RITUAL OF TSURU

Volgens de Japanse legende leefde de gracieuze kraanvogel, de Tsuru, 1000 jaar lang en stond hij symbool voor vrede en welvaart. Deel deze geluksvogel met je geliefden en wens ze veel geluk, gezondheid en een vreugdevol leven. De Japanners geloven dat het vouwen van duizend origami kraanvogels al je wensen vervult en je zal belonen met een goede gezondheid en een leven vol vreugde.

HERFST/WINTER 2019-2020 COLLECTIE
SOULWEAR
HERFST/WINTER 2019-2020 COLLECTIE
SOULWEAR
SOULWEAR COLLECTION

Hul jezelf in de comfortabele elegantie van het oude Azië, met de nieuwe Soulwear herfstcollectie. Ontspan, slaap en doe je yoga-oefeningen comfortabel en in stijl in onze superzachte items uit de Soulwear-collectie.

KOM NAAR DE WINKEL EN LAAT JE VERRASSEN!

GESCHENKEN
RITUALS PAKKETTEN
uw RITUALS geschenk

Die prachtige, warme feestmaand staat weer voor de deur. Tijd voor cadeaus die nét even wat extra aandacht mogen hebben. In onze Rituals Stores denken wij graag met u mee. Wij verzorgen, na een advies op maat, graag uw relatie-, sint- en/of kerstgeschenk.

Neem contact met ons op of kom langs in Alkmaar, Purmerend of Zaandam voor persoonlijk advies. Graag tot ziens in een van onze winkels!

TEL AF TOT KERST MET RITUALS
ADVENTSKALENDER
Een feestje om te krijgen en te geven. Aftellen tot de mooiste tijd van het jaar was nog nooit zo leuk... Kom onze adventskalender bekijken in de winkels. Zolang de voorraad strekt!