Search
  • No products in the cart.

NEW RITUAL

THE RITUAL OF JING

Liefde voor jezelf.

NEW RITUAL - NU IN DE WINKELS
THE RITUAL OF JING

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Vind met deze collectie jouw pad naar innerlijke vrede en ontdek de kunst van kalmte en stilte. Creëer een persoonlijk rustoord, waar je diepe ontspanning vindt en je slaap verbetert met betekenisvolle routines.

image
image
THE RITUAL OF TSURU

Volgens de Japanse legende leefde de gracieuze kraanvogel, de Tsuru, 1000 jaar lang en stond hij symbool voor vrede en welvaart. Deel deze geluksvogel met je geliefden en wens ze veel geluk, gezondheid en een vreugdevol leven. De Japanners geloven dat het vouwen van duizend origami kraanvogels al je wensen vervult en je zal belonen met een goede gezondheid en een leven vol vreugde.

LENTE/ZOMER COLLECTIE
SOULWEAR
LENTE/ZOMER COLLECTIE
SOULWEAR
SOULWEAR COLLECTION

Ontspan, slaap en doe je yoga-oefeningen comfortabel en in stijl in onze superzachte items uit de Soulwear Collectie.

KOM NAAR DE WINKEL EN LAAT JE VERRASSEN!

MAAK HET GEZELLIG IN HUIS
RITUALS AT HOME
Luxe producten om je woning te transformeren tot een comfortabele plek waar je je echt thuis voelt. Kom naar de winkel voor advies.
GESCHENKEN
RITUALS PAKKETTEN
uw RITUALS geschenk

In onze Rituals Stores denken wij graag met u mee. Wij verzorgen, na een advies op maat, graag uw relatie-, sint- en/of kerstgeschenk.

Neem contact met ons op of kom langs in Alkmaar, Purmerend of Zaandam voor persoonlijk advies. Graag tot ziens in een van onze winkels!